23.7.2011

Pieni pala Pariisia



Jes! Onnistuin! Macaron-leivokset on täyttetty vihreällä marsipaanilla, jota ennen inhosin mutta nyt rakastan. Marsipaani on uusi piparitaikina. Koska mantelitahnaa meni välillä myös suoraan leipurin suuhun, jouduin täyttämään pienen erän leivoksista puolukkahillolla. Niissä tiivistyi ihana kontrasti makeaa ja kirpeää - pohjoinen versio Marie Antoinetten pastelliunelmista. Pinkki-vihreät toimivat erityisen hyvin siksi, että ne sopivat yhteen sohvatyynyjen kanssa. 












Toivottuun lopputulokseen päästiin toisella kerralla. Ensimmäisellä yrityksellä leivosten ulkomuoto oli hivenen räjähtänyt. Vika oli luultavasti pursotustekniikassa. On ihmeellistä, miten voi saada pieleen jotain, jossa on vain mantelijauhoa, tomusokeria ja munanvalkuaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...