30.7.2011

Suojan sivullaLaukku Desigual.
Vihreä silkkitoppi on Amsterdamista, kirppariketjuliikkeestä nimeltä Episode. Shortsit on pätkitty vanhoista farkuista, kaulakoru on Lindexiltä ja sormus Monkista. Kengät ovat Vagabondin vuoden 2010 kevät/kesä -mallistoa ja pidän niistä valtavasti. En koskaan erityisemmin innostunut gladiaattorisandaaleista, vaan silmääni miellyttää samaa maailmanvalloittaja -fiilistä antava umpinainen nahkapinta. Kurkistelevat varpaat ja kantapää tietysti antavat askeliin sitä kaivattua jotain.

Laukku on Desigualin ja se on juuri niitä vaatekaappiin tarvittavia piristyksiä, jotka pelastavat, kun pään päällä on musta pilvi. Olen saanut sen vanhemmiltani tuliaisiksi Barcelonasta. Koska laukku on mallia säkki, sinne mahtuu tarvittaessa koko elämä.

Olen myös aika innoissani Siru Kivinen -nutturahuiskusta, johon päällimmäiset hiukseni ylettyvät. Näytän 5-vuotiaalta, mutta ei haittaa. Hiukset menevät kiinni. Tasapainoilen joka päivä kasvattaako vai lyhentääkö -kysymyksen kanssa, mutta ehkä jaksan odottaa niin kauan, että saan napakan olkamittaisen polkan.

Takanani oleva Alvar Aallon suunnittelema Jyväskylän suojeluskuntatalo on huonossa hapessa, mutta rapistuneenakin niin kaunis. Hyvä kaupunki, korjatkaa talo takaisin eloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...