24.8.2011

Lämpimiä talvipopoja ja teknisiä takkeja

Sorelin talvimallistoa 2011.

Merrellin jykevä solkikenkä.

Merrellin saappaita irrotettavalla lämpövuorella, joka on kuin säären makuupussi. Tässä on täydelliset bikerbootsit!Columbian takeissa on sisällä monia irrotettavia kerroksia, joita voi helposti vähentää ja lisätä rinteessä. 

Oma suosikki Sorelin talvikengistä on karvavuorinen, beige-musta Tivoli. 


Kävin Akvamariinin showroomilla katselemassa Sorelin, Merrellin ja Columbian talvimallistoja ja pilkahduksia keväästä. Oli yllättävää, kuinka paljon vapaa-ajan tuotemerkeiksi mieltämissäni vaatteissa ja kengissä oli katukäyttöön sopivia kiinnostavia asioita. Jalkineissa ja takeissa on panostettu laadukkaisiin erikoismateriaaleihin ja viimeisteltyihin yksityiskohtiin. Esimerkiksi Columbian takeissa on käytetty kylmältä suojaavaa ja kosteutta pitävää Omni-Tech -kangasta, joka heijastaa ulkoilijan lämpöä takaisin kehoon ja pitää kuivana. Ihanaa laskutakeissa on myös kirkkaat, selkeät värit ilman surffikukkakuvioita tai tribaaleja, joita naisten sporttivaatteissa valitettavan usein näkyy. Merrellin mekoissa taas on UV-suoja.

Merrel on lähtenyt kehittämään mallistoaan urheilullisten kenkien rinnalla arkikäyttöiseen ja trendikkääseen suuntaan. Samaa voi sanoa myös Sorelin ensi kevään malleista, joita pääsi jo vähän kurkistamaan. Tulossa on todellisia herkkuja, jotka ovat hyvin siloteltuja, yksinkertaisia ja modernin persoonallisia säilyttäen kuitenkin merkin tietyt tunnuspiirteet.

Sorelin pörrövuoriset kengät olisivat täydelliset alppimaisemaan, mutta ajavat erityisesti asiansa Suomen vaihtelevissa talvikeleissä, joissa ei voi koskaan olla liian lämpimiä, hyväpohjaisia tai vedenpitäviä, kestäviä jalkineita. Koiranomistajana kaipaankin kenkiä, jotka sallisivat tarpomisen syvässä lumessa ja loskassa ilman jäätyneitä tai märkiä varpaita. Tivolit jalassa voisin siirtyä suoraan metsälenkiltä kaupungille.

Sain testattavaksi Footbalancen yksilöllisesti muotoillut kengänpohjalliset, jotka muokkaavat jalan virheellisen kallistuksen oikeaan asentoon. Kerron niistä lisää, kun olen kävellyt pidempään.

1 kommentti:

  1. OIh! Just nuo Sorelin Tivolit mäkin haluan!! :))

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...