19.8.2011

Raidat ja MartensitKengät Dr. Martens, nahkatakki Vila, ohut huppari Benetton, huivi Gina Tricot, housut H&M.

Nahkatakkikelit ovat saapuneet. Vaikka onkin virkistävää kaivaa esiin pitkät housut, lempitakit ja kiinnostavat kerrokset, pääsee syksy joka vuosi yllättämään luihin ja ytimiin tunkeutuvalla kolealla tihkulla, joka ei kunnolla edes kastele, vaan imeytyy ihoon ja kähertää hiukset. Odotan sitä, että sää muuttuu jossain vaiheessa kuivaksi ja koko maailma rusottaa punertavien lehtien läpi kulkevasta valosta. Silloin puetaan ylle ratsastussaappaat, muhkea pipo-hanskat-kaulaliina -setti sekä duffelitakki ja nautitaan säästöliekillä lämmittävistä auringonsäteistä.

Epäsymmetrinen nahkatakki on viimekeväinen löytö yllättävästä paikasta pitkän etsinnän jälkeen. Menin äidin seuraksi Kampin Modaan ja löysin huolimattomasti selailemalla alerekistä -50 % -hintalapulla sen oikean. Takki on Vilan, enkä ole koskaan aiemmin (enkä myöhemminkään) löytänyt kyseiseltä merkiltä mitään mieleistä, mutta rotsi ei voisi olla ihanampi. Kohtasimme tarkoituksella.

Valkoiset Dr. Martensit pääsivät kesätauon jälkeen jalkaan ja ne ovat kiiltonahkapinnallaan juuri oikeat kengät tarpomaan märkään nurmikkoon. Tuplaraidoitus syntyi asuun Benettonin ohuen hupparin ja Ginan putkihuivin harmaan eri sävyistä. Jotain hyötyä sateesta ja likaisista hiuksista sentään on - sai kulkea huppu päässä koko päivän ja olla mukamas niin viilee. Sama asu oli päällä myös illan Nuggeteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...