14.9.2011

Koukussa listoihinOlen aivan koukussa Fashiolistaan. Aiemmin tallensin tuhansien eurojen edestä ihanuuksia nettikauppojen ostoskoreihin "save for later" -periaatteella, eli hyvin harva niistä päätyi koskaan kotiin asti. Inspiraatiolistoja oli useassa eri kaupassa ja kokonaisuuden hallitseminen oli vaikeaa. Nyt voin tallentaa kaikki samaan paikkaan.

Fashiolistan kautta nettiselaimen valikkoriville ladataan sydän-nappula, jota klikataan nettikaupassa kivan jutun kohdalla. Olen huomannut, että tuotteiden tallentaminen ja ihaileminen antaa hyvin lähelle saman tyydytyksen ellei suuremmankin kuin shoppailu, josta helposti seuraa pieni morkkis. Listojen kautta hahmottaa paremmin omaa tyyliä - miltä jo näytän ja miltä haluaisin näyttää. Se helpottaa huomattavasti karsimaan suuresta tykkäysten määrästä sellaiset asiat, joilla todella voisi täydentää omaa vaatekaappia.

Fashiolistan avulla tehdään löytöjä, eli poimitaan tuotteita, joiden kohdalla ehtii painaa sydäntä ensimmäisenä. Löydöt ovatkin tässä se kaikkein koukuttavin puoli. Minä löysin sen ensin -tunne on kaiku lapsuuden lautapeleistä - kuin metsästäisi Afrikan Tähden jalokiviä. Mahtavaa on myös se, että upeita asioita voi bongata muiden tekemistä löydöistä ja lisätä ne "i love it" -toiminnolla omaankin listaan. Paitsi että on mahdollista tykätä yksittäisistä tuotteista, voi tykätä myös tykkääjistä ja saada siten päivityksiä heidän löytämistään helmistä. Minun listaani voi seurata täällä.

2 kommenttia:

  1. aaah kuinka mahtava! rupeen heti klikkaileen, valmistuminen siirtyy tän takia taas yhdellä kuukaudella.
    hani

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä ja anteeksi :D voit uudistaa aikataulusuunnitelman niin, että yhdellä sivulla opparitekstiä ansaitsee palkinnoksi kymmenen klikkausta. Saattaa toimia vähintään yhtä hyvin kuin tuplajuusto.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...