11.10.2011

Peak Heritage ja kauriitFleece Peak, kauris-paita ja sukkahousut H&M, saappaat Bianco, mokkahame Asos, kassi Hanimun, nolo koira Pihtiputaalta. 

Kiitos isä pehmoisen pörröisestä fleecestä! Mitä tulee sporttivaatteisiin, minut lellitään aivan piloille. Laskuharrastus on meidän yhteinen juttu ja siinä helposti lipsahtaa varusteurheilun puolelle.

Valkoinen fleece on Peakin Heritage -mallistoa. Kokoelmasssa on uudelleen otettu tuotantoon merkin suosittuja vaatteita 90-luvun alusta. Takista kerrotaan, että se on valmistettu 70 % kierrätetystä polyesteristä ja että siinä on samat leikkaukset ja yksityiskohdat kuin alkuperäisessä versiossa. "It's rugged and it's woods-like, with a true vintage appeal."

Hirvieläimet ovat hypänneet seinältä myös t-paitaan. Kyseessä ei ole poro, mutta minua viehättää suuresti muutkin metsän sarvipäät ja niiden siro ylväys. Ehkä myös siksi, että äitini on horoskoopiltaan kauris. Kauris on voimaeläin.

Tajusinkin juuri, että tässä asussa yhdistyy elementtejä, jotka muistuttavat sekä isästä että äidistä. Kokonaisuus muuttui entistä mukavammaksi ja arvokkaammaksi.

Ja kykkivä koira on tietenkin vain plussaa.

2 kommenttia:

  1. Nämä sinun kuvat on aina niin kauniita! Ja tuo mokkahame on kyllä erityisen kaunis :)

    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Tämä kommentti kyllä piristi päivää! Kiitos ihana :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...