29.12.2011

Ällöttävän ihanat pastellit

Vaaleanpunainen ja lila huulipuna Lime Crime, mintunvihreä kynsilakka Essie, aurinkolasit ja tennarit Asos, röyhelösukat Topshop

Kuten jo edellisessä merkinnässä totesin, ajatukseni alkavat olla valonsäteissä, hiirenkorvissa ja leskenlehdissä. Pastellivärit ovat myös tulevan kevään juttu, ja olen huomannut innostuvani sävyistä, joita vihaan. Jostain syystä olen täydellisen vakuuttunut siitä, että lila (yäk) näyttäisi hyvältä huulissa.

Kalifornialainen Lime Crime on minulle uusi nettikauppatuttavuus. Merkki valmistaa kosmetiikkaa eettisin arvoin. Huulipunasävyjä löytyy yksisarvisten ja muun fantasiamaailman inspiroimana hempeissä ja villeissä sävyissä. Myös mintunvihreä huulipuna on houkutteleva. Luulen, että huulissa nähdään keväällä muutakin kuin roosaa tai persikkaa.

Harmaan, mustan ja khakin ystävänä en ehkä osaisi pukeutua kokonaan kuin My Little Pony, mutta pieninä yksityiskohtina vauvavärit toimivat. Huulten ja kynsien lisäksi erinomaisia pastelliasusteita olisivat korkokengistä vilkkuvat persikkasukat tai nenän päällä keikkuvat mintunvihreät aurinkolasit hauskoilla kehyksillä. Paksupohjaiset, ällöt tennarit pukisin farkkushortsien ja valkoisen t-paidan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...