19.12.2011

Kiinnostava pikkumusta

Vietimme viime lauantaina sinisimpukkakeitto- ja viini-iltaa. Kaikki ei mennyt aivan niinkuin piti, koska illan emäntä vahingossa tukehdutti kilon simpukoita muovipussiin. Koputtelimme kuoria, eikä yksikään surkea yksilö reagoinut. Onneksi Hanin kotoa löytyy hätävararaaka-aineet kaikkeen, joten loppu hyvin.

Olisin halunnut pukeutua iltaan tavallista näyttävämmin mutta huomasin, että kaapistani puuttuu tyylikäs ja kiinnostava pikkumusta. Kaikki mekot, jotka omistan ovat joko kesäkolttuja tai liian hienoja lauantai-iltaan ystävien kanssa (älkää tytöt ymmärtäkö väärin). Kaipaamani mekon pitäisi olla sellainen, että sen kanssa voi myös tanssia aamuun asti.

Tällä hetkellä minua kiinnostaa eniten kimaltava tai kauniisti laskeutuva materiaali, avoin selkä ja graafisuus. Tässä kolme tyyliltään hyvin erilaista vaihtoehtoa:

Vati dress Allsaints.

Allsaintsilta löytyy parhaat paljettimekot ja -hameet. Nettikauppaa selaillessa suurin ongelma onkin valinnanvaikeus.

Evans New dress Acne

Acnen mekko on kaunis edestä ja vau takaa. Selkä on todella paljas, ja etuosan kerroksellinen laskeutuvuus olkapään yli kulkevin spagettiolkainten kanssa on jotain käsittämättömän upeaa ja herkkää.

Sequin Klingon dress Aqua.

Ei ihme, että Aquan mekot miellyttävät graafikon silmää. Kahden kankaan yhdistäminen symmetrisesti toimii, ja malliltaan perinteinen kotelomekko on liehukkeiden kanssa ihanan futuristinen.

Kuvat Allsaints, Acne ja Aqua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...