22.12.2011

Vihreän sävyjä

Kaulahuivi Mulberry, takki ja valkoinen neuletakki Benetton, farkut Levi's Curve Id, kengät Clarks,
hanskat Tiger of Sweden, laukku Lupo, silkkitoppi kirppikseltä, nahkapipo äidin vanha.

Näyttääkö siltä, että jouluaatto on ylihuomenna? Vuosi sitten oikaisin silloiseen kotiin jään poikki. Mimmi on viety turhaan talvisäilöön, ja lumilauta nojailee toimettomana makuuhuoneen nurkassa. Väärin.

En ole edes kunnolla kaivanut talviasusteita esiin, mutta tänään löysin unohdetun nahkapipon, jossa on turkisreunus ja -tupsu. Pipo on supervanha, ja napattu äidin vaatekaapista, kuten myös Mulberryn vihreä villahuivi.

Viime vuonna ostin alennusmyynneistä "pakko saada, vaikka en tiedä, minkä kanssa käytän" -periaatteella Tiger of Swedenin pitkät nahkahanskat, koska ne olivat niin ihanat. Parhaiten hanskat toimisivat lämpimän ponchon tai viitan kanssa, mutta sopivat hyvin myös leveisiin hihoihin. Benettonin villakangastakki on löytö sekin - tällä kertaa poikaystävän kaapista, jonne olin takin vahingossa piilottanut muuton yhteydessä. Oma puoli taisi olla täynnä...

Mulberryn huivi on ollut kaulassani päivittäin. Pidän sen vähäeleisestä ruutukuviosta, jossa on tehosteena kapeita raitoja viininpunaista. Huivin alla on toinen Amsterdamista ostetuista silkkipaidoista. Oliivinvihreä näyttää aika hauskalta sinertävän vihreiden sävyjen kanssa. Muutenkin eri materiaalit - valuva silkki, pehmeä nahka ja ryhdikäs villa tuovat kokonaisuuteen syvyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...