17.4.2012

Työpisteen taidetta
Hullut koirat saivat oranssit kehykset ja pääsivät suunnitelman mukaan kaunistamaan työpistettä.
Magneettitaulu on kätevä. Siinä säilyvät kaikki tärkeät lappuset tallessa. Marilyn vahtii.


Björk vuodelta '96 ja perulainen akvarellimaalaus. Molemmilla on suuri tunnearvo. 
Unikkokuosi ei miellytä, mutta kansio sopii makkarin väreihin. Seuraava projekti on uusia ja yhtenäistää kaikki mapit yksivärisiksi.
Lähetin pojille syksyllä Ateneumista Kalervo Palsan Ihana enkeli -kortin vain saadakseni sen itse seinälle, hahaa. Kyllä kortin takana kuitenkin on kauniita sanoja.
Pantone-laatikko on Primaverasta. Löytyy kotoa myös oranssina ja vihreänä, tietenkin. Hyllyä reunustava vihreä raita ei ole maalia, vaan teippiä, jonka ostin kirjamessuilta. Teippejä myi Harjun Paperi. Sekä teipit että laatikko livahtivat Palmusunnuntai-kuvissa.
Aris-valaisin sai uuden johdon ja löysi lopullisen paikkansa työvalona. Tuorein lisäys taidekokoelmaan on Malagan Picasso-museosta kummitädiltä tuliaiseksi saatu pikkutaulu.

Sinisävyinen, myös espanjalainen, keramiikkalautanen on ollut jokaisen oman kotini seinällä. Uskon sen tuovan onnea - kiitos Ellu.

Viimeisimpänä käytännöllisin elementti: minua vaivasi pitkään pöydälle kertyvät, ärsyttävät laskuläjät, joten taivutin niille telineen metallihenkarista.

Art decorating my home office. I just realized how this looks a bit like a child's room. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...