2.5.2012

Pantone 672
Juna saapui viimeistä kertaa tänä keväänä Helsinkiin. Koska minulla oli muutama tunti aikaa ennen koulun alkua, kävelin Primaveraan. Minkäs teet, Pantone-laatikkokokoelma (oho, mikä sanahirviö) kasvoi taas. Nyt minulla on tästä ihanasta väriperheestä jo neljä: oranssi, vihreä, sininen ja tämä suloinen pastel lavender. Oranssi säilyttää koulupapereita (laatikko on juuri oikean kokoinen A4-arkille), vihreässä on kameratarvikkeita ja sinisessä sellaisia pikkutavaroita, jotka ovat aina hukassa. Nyt tiedän, mistä etsiä.

Tähän uutukaiseen ajattelin laittaa valokuvia. Teetän välillä paperiversioita digikuvista, mutta harvemmin ne päätyvät mihinkään siistiin kansioon. Peltinen valokuvarasia on muutenkin jotenkin romanttisempi ajatus. Haaveena on vähitellen kerätä koko Pantone-sarja ja koota niistä makuhuoneen lattialle iloinen torni.

The Pantone box set is perfect for organizing papers, electronic equipment and all the little things that are always lost. I'm planning to store photographs in this new pastel lavender one. My dream is to gradually collect all the colours and pile them up in my bedroom - four down, six to go. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...