18.5.2012

Silkkiä ja vohveleita Amsterdamista
Viime kesänä matkustimme Hanin kanssa Amsterdamiin ja menimme sekaisin Episode-liikkeessä. Minä, silkkihamsteri, retkahdin ensimmäisen kerran kunnolla. Kaupassa oli kauniisti värijärjestyksessä second hand silkkitoppeja valtava rekillinen - hinta 11 euroa kipale. Silloin kotiin lähti kaksi, harmaa ja armeijanvihreä, ja ne ovat syrjäyttäneet puuvillaiset topit kaapissani mennen tullen.

Kun kuulin, että Hani on lähdössä Damiin taas, esitin ihan pikkuruisen, kainon toiveen:

"Jos satutte käymään Episodessa, voisitko katsoa, onko siellä niitä toppeja vielä."

Ja olihan siellä. Rakas personal shopperini toi minulle peräti kolme tarkoin valittua toppia suloisissa pastelliväreissä. Kylkiäisenä tuli vielä paketillinen kinuskivohveleita. Mikään, siis ei mikään maistu samalle kuin hollantilaiset vohvelit. Ne ovat notkeita.

My dear friend, or should I say personal shopper, visited Amsterdam and got me these second hand silk tops from Episode and caramel waffles. Sooo good!

4 kommenttia:

 1. Varmasti tosi ihania päällä nuo silkkitopit! Upeita värejä. Alko myös tehdä mieli kinuskivohveleita :-P...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on niin ihania just siks, etteivät tunnu päällä juuri miltään! Ei kiristä, eikä ahdista - silkki vain silittelee :) Oon huomannu, että nämä on älyttömän helppo yhdistää ihan mihin vaan. Sekä arki- että juhlapukeutumiseen.

   Poista
 2. stroopwafelsit on parhaita parhaita ikinä!! Tulen kaipaamaan niitä helvetillisesti kun pitää lähteä hollannista nyyyyh :(
  Oisko sulla jotain hyviä damivinkkejä vintageliikkeiden kohdalla, ite en oikeen oo löytäny mitään uudelleen käymisen arvosia paikkoja valitettavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole käynyt damissa kuin kerran, joten ihan kauhean kattavia vinkkejä en osaa sanoa. Episodeja tosiaan on kaupungissa useampikin, mutta suosittelen sitä, joka on Waterloopleinin vieressä. Waterloopleinillä on myös markkinat, joilla kannattaa käydä.

   Fashionologyn blogista huomasin myös tämän markkinavinkin, jonka kävisin ehdottomasti katsomassa: http://fashionology.creatorsofdesire.com/guide-noordermarket/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...