6.8.2012

Hei taas, Helsinki
Kun muutin viime keväänä Jyväskylään ihanien kämppisten luota, ajattelin, etten hetkeen ole menossa Helsinkiin takaisin. Toisin kävi.

Nyt minulla on uudet ihanat kämppiset, Vallilan linnan leveät ikkunalaudat, lautalattiat, villit tapetit ja korkeat huoneet. Muita täyttyneitä materialistisia unelmia ovat Hayn vaaterekki ja pukkijalat.

Tämä kesä on ollut täynnä suuria tunteita. Olen tehnyt päätöksiä, jotka ovat olleet vaikeimpia ikinä. Olen innoissani uudesta vapaudestani, mutta samalla tunnen suunnatonta pelkoa, epävarmuutta ja tietenkin surua. Asiat ovat kuitenkin ihan hyvin.

When I moved to Jyväskylä last spring I thought I wouldn't be going back to Helsinki in the near future. Life doesn't always go the way you've planned it so here I am again.

This summer has been about change. I've made decisions that were the biggest and most difficult ones in my life so far. Now I'm excited over my new freedom but in the meantime I've never felt more scared or insecure. Still, things are quite ok.

7 kommenttia:

 1. Ihanat tapetit, koti kuulostaa tosi hyvältä! Löysitkö ihan sattumalta, vai tuttavapiiristä? Mä löysin yhden vanhan koulukaverin kautta täksi vuodeksi kodin Meilahdesta, unelmakoti ja sellainen vuokra, että kaurapuuroa on luvassa :) Mutta ensi kesäkuusta eteenpäin on sitten taas haku päällä kodin suhteen...

  Isot päätökset on isoja, toivottavasti tästä seuraa kuitenkin uusi, hyvä alku.

  neitinomad

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutin luokkakaverin kämppikseks, kun asunnosta vapautui huone täydellisellä ajoituksella. Hei, pitää treffata! :)

   Poista
 2. Ihanat tapetit! Kunnon retromeininki :)

  VastaaPoista
 3. Isosti tsemppiä kaikkeen mahdolliseen angstiin, oot niin kreisicool et selviit mistä vaan! Rakkautta Turusta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...