16.8.2012

Kiireinen lomalainen


Loma on jatkunut yhtä makeissa merkeissä kuin alkoikin. Olen järjestellyt uutta kotia ja sotkenut taas, osallistunut valokuvauskurssille, seissyt tuolilla PMMP:n keikalla Tavastialla, kutsunut kaikki ystävät brunssille, ihastellut ja kummastellut nykytaidetta, tanssinut itseni hikiseksi Flow'n teltoissa, itkenyt Björkin keikalla, katsellut auringon laskevan Vanhan Tallinnan taakse ja viettänyt täydellisen piknikin (näiden huvittavien siluettisetien naapurissa) Suomenlinnassa. Olen tallentanut tärkeitä hetkiä enemmän mieleeni kuin muistikortille. Onnellista elämää - sittenkin.

I've been quite busy on holiday. Lovely moments including music, friends, good food, modern art, sunset in Tallin and a perfect picnic in Suomenlinna Sea Fortress. Life is happy after all. 

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanilta hetkiltä kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 2. Pidän blogistasi ihan hirmuisesti! Sinulla on täysin omanlaisesi tyyli, jota ihailen : )

  VastaaPoista
 3. Näin Björkin keikalla ihan sun näköisen tytön. Olin toinen niistä kahdesta tytöstä jotka hihitteli ja piirteli toisilleen kasvomaalauksia. Olitko se sinä siinä vieressä? En tiedä, en uskaltanut sanoa mitään koska oon kuvitellut että oot hullun pitkä ja tää tyttö oli aika lyhyt :-D Kai sulla sitten vaan on kaksoisolento!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllä se olin minä :D Muistan teidät hyvin, olitte supersöpöjä. Meinasin jopa pyytää kasvovärejä lainaan.

   Poista
 4. Eihän!!! Säkin olit söpö! Vitsit miksi en tunnistanut silloin :-D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...