15.9.2013

11e arrondissement
Viime yönä ajelin kahden hulvattoman belgialaisen kanssa kolmestaan tandempyörällä pitkin Kreuzbergin katuja, minkä seurauksena melkein nukuin lentoni ohi.

Mutta täällä minä nyt olen, Pariisissa, enkä voi lakata ihastelemasta suloista luukkuani ja sympaattista naapurustoa. Suomessakin asustaneet vuokraisäntäni ovat taiteellinen pariskunta, mikä näkyy ihanasti skandinaavis-ranskalaisessa sisustuksessa. Sijaintikin on erittäin näppärä, sillä pääsen yhdellä metrolla harjoittelupaikkaani, Elle International Officeen.

4 kommenttia:

 1. Aivan uskomattoman ihanalta näyttää ja kuulostaa! Tahtoo nähdä pian lisää maisemia ja yksityiskohtia sieltä :) Tsemppihali harjoitteluun.

  VastaaPoista
 2. Heei,
  eijuma lisää näitä pariisijuttuja! en ollu pitkään aikaan tsiigannu tekstejäsi ja nytkin satuin näihin juuri ranskalaisten otsikoitten takia. Oon kanssa muuttamassa Pariisiin asumaan yliopiston vaihtoajakseni. Ja siitä tulikin mieleen, sattuisitkohan tietämään jonkun, joka vuokraisi ensi kevääksi tammikuusta ainakin kesäkuuhun kämppää?tiedosta olisi suuresti apua! kiitos jo etukäteen vastauksestasi. Mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mira, kiva kuulla! Tää kaupunki on vieny mun sydämen <3 Täytyy käydä kääntymässä Suomessa vuodenvaihteessa, mutta yritän kovasti järjestää omatkin asiat niin, että voisin tulla keväällä takaisin. Asuntoa on aika vaikea saada täältä - itse löysin tutun tutun kautta. Facebookissa on muutama ryhmä, joihin kannattaa heitellä asunnonhakuilmoituksia jo nyt. Ja voit tietenkin olla muhun sähköpostillakin yhteydessä hanna.alissa@gmail.com bisous

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...