5.1.2014

Roadtrip in AndaluciaVuokrasimme auton. Uuden vuoden aattona kruisailimme Nerjaan ja Frigilianan valkoiseen kaupunkiin pitkin serpentiinitietä. Sitten diskoiltiin. Vuosi 2014 alkoi yhden toipumispäivän jälkeen matkalla Rondaan, kuuluisaan siltakaupunkiin, josta suuntana oli Atlantin rannikko. Roadtrip ei kuitenkaan olisi roadtrip ellemme olisi ajaneet 100 kilometriä harhaan väärästä liittymästä. Niin tuli tutuksi myös Campillos.

Täällä sitä nyt kuitenkin ollaan Cádizissa, Euroopan vanhimmassa kaupungissa, ja ensimmäistä kertaa surffilla! Tähän pisteeseen asti oli kaikki hyvin.

Ja takaisin siihen autoon. Tarkoitus oli tänään pyörähtää esimerkiksi Jerezissä, mutta punainen paholainen oli kadonnut. Parkkiruudun kohdalle oli katukiveykseen liimattu neonvihreä kolmio, jossa oli numero, johon soittaa. Selvisi, että olimme saaneet parkkisakot, mutta se ei ollut varsinainen syy hinaukseen - auton katsastusleima oli vanhentunut kaksi vuotta sitten. Mitsubishi on nyt poliisilla.

Roadtrip from Málaga to Ronda and Cádiz where we went surfing. Up to this point everything was good. Now, however, there's a minor set back - the local police has our car...

2 kommenttia:

 1. Oh no :D Kunnon roadtripin ainekset! Nauti siitä auringosta - olen alkanut harkita äkkilähtöä viikonlopuksi jonnekin, ihan minne vaan - kohteen valitsisin sillä perusteella, mistä löytyy aurinko.

  neitinomad

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Tulin juuri takaisin Helsinkiin ja pakko sanoa, ettei tämä kovin herkulta juuri nyt tunnu.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...