28.7.2014

Päivä Porvoossa










Tämä päivä oli paras idea aikoihin! Saavuin paluumuuttajana hyväksi havaittuun asumismuotoon, joten lähdimme sen kunniaksi tyttöjen retkelle. Porvoon maukkaimmat burgerit löytyvät muuten Sinnestä.

A day trip to Porvoo in good company. 

22.7.2014

Leather top sorbet







Kun viime viikolla odotin ratikkaa Fredrikinkadulla, poikkesin Nahkakauppaan. Viimeksi ostin valkean vuodan, nyt sitruunankeltaisen ja haalean persikkaisen. Viikonloppuvierailu Jyväskylässä mahdollisti pääsyn ompelukoneen äärelle - voilà! Ihan itse suunnittelin ja tein. Tässä on uusi lempipaitani. Vuodan luonnollinen reuna on niin kaunis, että ompelin vain tarvittamat saumat.

I'm so proud of myself. Made this leather top from scratch. 

16.7.2014

Tosi nopeet lasit, tosi nopee Hanna



Ai missä olen ollut? No suihkimassa eteenpäin! Palaan pian normaalirytmiin jahka työnteolta ja muutoilta kerkeän. En kyllä totta puhuakseni enää edes tiedä, mitä se normaali on. Huomenna odottaa kuukauden kolmas majapaikka. Sillä välin kiikaroin tulevaisuuteen. Kirkasta on. Kuvasta ja katosta pään päällä kiitos Nellille.

PS. Cositas täyttää tänään 3 vuotta!

Fast girl needs fast shades. 

Billebeino snapbacks










Kesäkuun alussa kuvasin lippiksiä tälle uudelle, mystiselle vaatemerkille nimeltä Billebeino.

Sivut ovat nyt auki, käykää ihmettelemässä! Kuvauksiin pääsee kurkistamaan myös tältä Loopin sivuilla julkaistulta videolta.

Söpöinä malleina Jekku Berglund ja Sami Lepistö.

Billebeino website is now open! In early June I was lucky to be asked to photograph snapback promo pictures for this new, mysterious brand. You can also see some behind the scenes material on this video that was published on Loop's website. 

Are you Billebeino?

Pictures Hanna Voutilainen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...