13.1.2012

Loistavat punatViimeisimmät huulipunaostokseni ovat kaikki olleet merkkiä Viva la Diva. Etsin täydellistä, vahvapigmenttistä ja kestävää violettia huulipunaa ja löysin sen Kicksistä. En tiennyt ruotsalaisen Viva la Divan laadusta mitään, ja vaikka pakkausten ulkoasu - timantit ja fontti, jolla kirjoitettiin syntymäpäiväkutsut ala-asteella - tuntui suunnatulta kohderyhmälle teiniprinsessat, päätin kokeilla.

Halvan näköisestä kuoresta huolimatta, huulipunan sisältö yllätti positiivisesti. Violetti pysyi huulissa pitkään (läpäisi jopa ravintola-testin), eikä väri levinnyt. Plussaa eläinkokeettomuudesta ja punan sisältämästä e-vitamiinista. Koostumus on huulilla hyvin voidemainen - huulet eivät kuivu. Ainoastaan tuoksu menee samaan prinsessa-kategoriaan kuin timantitkin: esanssinen meloni. Onneksi sitä ei enää vähän ajan jälkeen huulilla huomaa.

Violettiin tyytyväisenä ostin seuraavaksi kirkkaan pinkin, sitten pehmeän oranssin. Punan hinta (7,5 e) on huokea, ja kiinnostavia sävyjä jäi jäljelle vielä monta, joten varmasti hamstraan pari lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...