4.1.2012

Heinäseipäät ja kauniita uniaUutuuksia makuuhuoneessa. Heinäseipäistä kootut sisustustikkaat ovat Maaningalta. Kummitätini ystävä on tehnyt ne. Mielestäni ne ovat loistava pari poronsarvikorutelineelle. Ne tuovat muuten moderniin ja värikkääseen sisustukseen sopivasti luonnonläheistä karkeutta. Sen lisäksi, että tikkaat ovat käsittelemättöminä kerrassaan upeat, ratkaisevat ne myös erään käytännön ongelman. Tikkaiden askelmille voi asetella sellaiset vaatteet, jotka eivät vielä ole tarpeeksi likaisia pesuun, mutta sen verran käytettyjä, ettei niitä kannata viikata takaisin vaatekaappiin.Saimme joululahjaksi toivotut Marimekon Räsymatto-lakanat. Olen aina pitänyt sinisestä makuuhuoneessa. Lakanoissa toistuvat samat värit kuin seinamaalauksessa ja Marimekon Onnen Apila -verhoissa. Minusta on hauskaa yhdistellä sisustuksessa eri kuoseja. Päiväpeittoa emme ole koskaan osanneet käyttää. Miksi pitäisi peittää jotain näin kutsuvaa?


2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo tikkaat! Taidan pistää tämän idean korvan taakse - olen varsinainen tavarankeräilijä ja makuuhuoneen kasojen kertymisessä puolipitoiset vaatteet on (kirjojen ja lehtien ohella) säilytyskatastrofi nr 1. Tikkaillahan niitä saisi pariin-kolmeenkin eri tasoon niin, etteivät vaatteet hautaudu ja jää puolipitoisina muhimaan nurkkiin!

    VastaaPoista
  2. Tikkaat toimii meillä ainakin erinomaisesti juurikin niin, että nyt lähes joka välipuulla roikkuu vaate - rypistymättä. Kasat ovat lattialta ja tuoleilta hävinneet kokonaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...