10.3.2012

Mint + orange

Silkkipuuvillapusero Zara, minttuhousut UFFilta.

Kengät Dinsko. 

Minttu ja oranssi ovat omassa mielessäni kevään kuumin väriyhdistelmä. Kynsistä alkanut innostus levisi äkkiä kokonaiseen asuun. Päähänpinttymän konkretisoit korkeavyötäröiset minttuhousut, jotka löytyivät UFFin kolmen euron päiviltä. Niissä oli vielä hintalappu jäljellä: ovat maksaneet 148 markkaa.

Viime kesän suosikkipaita, Zaran hehkuvan oranssi silkkipuuvillaunelma, oli luonnollinen pari teolliselle puuvillalle (housuja oli UFFilla useammassa pastellisävyssä, joten luulen, että nämä ovat kuuluneet ehkä sairaanhoitajan univormuun).

P.S. Kivaa, kun niin moni on jo osallistunut sulkakoruarvontaan. Olette ihania! Torstaihin asti aikaa, joten vielä ehtii.

The nails started an obsession with the combination of mint and orange. The last drop was when I found these second hand minty pants.

11 kommenttia:

 1. Itekkin oon ihastunut oranssiin ja minttuun nyt kevään tullen! En oranssista ole oikein piitannut aikoihin, mutta nyt tuli itelle joku kutsumus sen suhteen. :D
  Mukavasti toimii tuo sun yhdistelmäsi! Kaikki vaatekappaleet ovat aivan ihania!

  VastaaPoista
 2. Annika ja Marie: Kiitos molemmille :) Jotenkin täydentävät toisiaan nuo värit. Minttu ei näytä liian hempeältä, eikä oranssi liian hyökkäävältä.

  VastaaPoista
 3. Beautiful outfit! Those shoes are amazing!

  VastaaPoista
 4. Oi miten iskeekään nämä värit ja vaatekappaleet itsessäänkin, yksinkertaista muttei yhtään tylsää! Ja apua kun sinäkin olet kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten paljon kohteliaisuuksia :) Häkellyn aivan. Kiitos ihana!

   Poista
 5. Vau mikä väriyhdistelmä! Kyseisiä värejä en välttämättä itse uskaltaisi lähteä yhdistämään, mutta hyvältä ne kyllä näyttävät! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tekisi mieli käyttää näitä värejä oikeasti myös sisustuksessa. Räikeä lattia olisi niin hieno, etenkin jos kaiken muun pitäisi valkoisena.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...