5.2.2012

Hempeä huppuhuivi

Huivi Gina Tricot.

Minulla on taistelussa viimaa vastaan suloinen ase. Haalean vaaleanpunainen huppuhuivi voisi yhtä hyvin olla mekko. Se on ohuen ohutta kangasta putkimuodossa - kun huivin levittää, se yltää yhtenä pötkönä kainaloista nilkkoihin. Suunnittelinkin jo, että ompelisin tuubin toiseen päähän kuminauhan, jolloin kankaasta saisi helposti saumattoman rantamekon. Huivi on kuitenkin liian kiva päässä.

Mekkoideaa en silti ole unohtanut. Kävimme ennen Alppilomaa Empun kanssa tutkimassa Kaisaniemen Eurokankaan silkki- ja tyllivalikoimia, ja tongin samalla valmiiksi leikattuja trikoopalasia. En ostanut vielä yhtään, koska sinä päivänä käytin rahani mielummin laskiaispulliin. Trikoo on kankaana siitä kiva, ettei sen reunoille tarvitse tehdä viimeistelyjä, vaan mekko syntyisi aika vaivattomasti. Olen oman suunnittelijani jo työllistänyt eräällä toisella upealla projektilla, joten liehuvan rantamaksin yritän kevään aikana toteuttaa itse.

6 kommenttia:

 1. Oho, vähän pitempi tuubihuivi jos siitä sais mekonkin :D Mutta tosiaan, tuo on tosi kiva ihan vaan huivina!

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän harkitsen, että ostaisin toisen samanlaisen mekoksi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tarkoitin, että missä koulussa opiskelet. :) Mutta ei tietty tarvitse kertoa jos et halua tms! Sain vaan käsityksen että opiskelet graafista suunnittelua ja siksi olisi kiinnostanut.

   Poista
  2. Tällä hetkellä opiskelen journalismia. Graafiseksi suunnittelijaksi olen jo valmistunut. Sitä opiskelin Jamkin viestinnän koulutusohjelmassa, joka nykyään on englanninkielinen music and media management.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...