9.2.2012

Valkea vuota


Löysimme tänään Empun kanssa Fredrikinkadun Nahkakaupasta uusimman mekkoprojektin ehkäpä tärkeimmän elementin: valkoisen nahkavuodan. Pelkäsimme, ettei sopivaa löytyisi, koska vaatimukset olivat korkealla. Suunnitelman mukaan valkea nahka ei saa taittaa lainkaan keltaiseen, jolloin se näyttää tunkkaiselta. Lisäksi sen täytyy olla riittävän ohutta. Täydellisiä, voinpehmeitä paloja oli juuri saapunut myymälään, eikä hintakaan ollut paha - vain 32 euroa/vuota. Siitä riittää mekon yksityiskohtien lisäksi vaikka kirjekuorilaukkuunkin. Myyjäkin sanoi, että puhtaan valkoista nahkaa on harvoin tarjolla, joten yllätyimme, kuinka helposti etukäteen stressaamamme etsintä päättyi. Tästä on hyvä jatkaa.

P.S. Jos viihdytte kenkäkaupoissa kuten minä tai rakastatte rukkasten tuoksua, kannattaa Nahkakaupassa käydä ihan vaan haistelemassa. Parhaat tuoksut Top 3: nahka, terva ja autotarvikeliikkeet.

8 kommenttia:

 1. sinä oot kreisi tuon nenäs kanssa :D -hani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpä tiedä neiti "tungen pääni jäätelöaltaaseen ja hengitän syvään" :D

   Poista
 2. Mmm vaikuttaa erittäin hyvältä tuo nahka! Ite oon yrittänyt metsästellä jos jostain kirppiksiltä löytyis jotain käytettyä nahkavermettä edullisesti mitä vois sit uusiokäyttää mut eiipä oo näkyny :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin yritettiin aluksi etsiä valkoista nahkaa kirpparilta, mutta ei tullut vastaan. Olisi ihanaa löytää ihan toisena projektina nahkahame, jota voisi leikellä lyhyemmäksi ja jättää reunan viimeistelemättä.

   Poista
 3. Mahtavuutta! Kiva ettei tarvinnut menettää toivoa täydellisen metsästyksessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun muutkin palaset osuvat kohdalleen ;)

   Poista
 4. like your blog

  http://goldengrasszn.blogspot.com/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...