19.2.2012

Remonttimiehen unelma

Vessa ennen ja jälkeen. 

Olemme asuneet Jyväskylän kodissamme vuoden verran. Ennen muuttoa remontoimme täysin keittiön ja vessan, ja nyt vihdoin edessä on myös kylpyhuoneen ja saunan uusiminen. Kaksiomme on rivitaloasunto, joka on rakennettu 80-luvun alussa ja se kyllä näkyi. Muutoksia ei ollut aiemmin tehty juuri ollenkaan, mutta onneksi remonttitaitoinen poikaystävä näki minua paremmin kellastuneiden tapettien ja kuluneiden muovimattojen läpi potentiaalin, joka asunnossa oli. Katsokaa nyt tuota vessaa ennen - vähemmästäkin säikähtää. Mutta ihana siitä sitten tuli!

Valitsimme sekä keittiöön että vessaan samoja pintamateriaaleja: neliönmalliset harmaat laatat toistuvat vessan lattiassa ja takaseinässä sekä keittiön välitilassa. Myös kaappien korkeakiiltoiset ovet ja tammitasot ovat molemmissa tiloissa samat. Emme ajatelleet rikkoa yhtenäistä linjaa kylpyhuoneessakaan, sillä sinnekin tulee samat laatat kuin vessassa. Tylsää? Ei, vaan käytännöllisen minimalistista. Rakastan erityisesti seinien kiiltävän valkoista, suorakaiteenmuotoista suurta laattaa. Se tuo pieneen tilaan avaruutta ja valoa.

Valko-harmaaseen vessaan tulee väriä pienistä yksityiskohdista ja käsipyyhkeistä, sekä pehmeyttä massiivipuutasosta.
Iloinen sormusrasia on saatu tuliaiseksi Perusta.


Kylpyhuoneen ja saunan remontti alkaa kuukauden päästä. Vaikka laattavalinnat ovat jo selvät, täytyy yksityiskohtia (vesiputoussuihku hmm) vielä hioa. Jos tiedätte hyviä inspiraatiolinkkejä liittyen kylpyhuoneen sisustukseen, saa vinkata. Pientä arjen luksusta kaivataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...