28.2.2012

Tukka hyvin taitavissa käsissäAlkuperäinen kuva Marika / Studio Aki Korpinen

Alkuperäinen kuva Matias KosonenAlkuperäinen kuva Toni Rutanen


Kun nyt kerran olen päässyt aiheeseen, en malta lopettaa. Hiukset ovat mietityttäneet paljon viime päivinä. Olen siinä pisteessä, missä yritän vielä vetkutella kampaajakäynnin kanssa, mutta samalla kiroan haperoita latvoja. Talvella onneksi voi piiloutua pipoon tai huppuun. Tällä hetkellä tilanne on pitkälti sama kuin ensimmäisessä kuvassa. Kohta varmaan otan käyttöön myös pompulakampauksen, jolla otsatukka ohjataan sivuun kasvoilta. Sitä ei tosin osannut tehdä oikein kuin äiti. Kerran isä yritti.

Kaikki muut paitsi ensimmäinen minihipsteri-kuva on otettu hiusmallikampauksista. Kului monta vuotta, etten koskaan uskaltanut tehdä hiuksilleni mitään erikoista, enkä oikein tiennytkään, mitä olisin halunnut. Olen niin onnellinen, että neljä vuotta sitten heittäydyin hiusalan edelläkävijöiden käsiin. Koko tyylini rohkaistui kertaheitolla. Jokainen mallikampaus on ollut ihanan tuore ja erilainen.

Hiuskriiseilyni lomassa sain kuin tilauksesta viestin, että keväällä saattaa olla taas luvassa Tigi-juttuja. Jes!

I'm so glad that I had the courage to be as a hairmodel four years ago for the first time. Since then I've had several cool haircuts and my whole style has got a boost in the hands of hairstyling visionaires. This spring there might be some Tigi hairmodeling coming up again. Can't wait! Haircrisis won't last too long. 

6 kommenttia:

 1. Haastoin sinut esittelemään viisi lempiblogiasi, joilla on alle 200 lukijaa! :--)

  http://ajelullapuutaloja.blogspot.com/2012/02/four-favourites.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Kiitos. Yritän kasata suosikit jo tämän viikon aikana :)

   Poista
 2. Upeita hiuksia! Uskaltautuisikohan sitä itsekin joskus hiusmalliksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, olen ollut joka kerta todella tyytyväinen! Ja onhan se kiinnostavaa päästä seuraamaan hiustrendejä näin konkreettisesti.

   Poista
 3. Having the courage to go for it obviously paid off ;) Kaunis!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...