19.5.2012

Miista Brielle


Ihan sama, vaikka muotitietoisimmat hehkuttavat terävien kärkien ja piikkikorkojen paluuta - minun korkoni saavat olla monsterit. Miistalla on täydelliset sellaiset! Metallilaatta jyhkeillä niiteillä kantapään alla ja vielä se kielletty väripari: tummansininen ja musta. Ah, kuinka hyvältä näyttääkään!

Haluan pituutta, mutta haluan sen sellaisessa muodossa, että pystyn vielä kävelemään (ehkä jopa vähän juoksemaan). Alan vihdoin ymmärtää, että minun ei ole mikään pakko pitää naisellisen siroista korkokengistä.

Ylioppilasjuhlissani olin naisellinen tyttö klassisine Tarsaloineni. Niitä kenkiä rakastan, mutta muita kaikkien naisellisten määritelmien mukaan nättejä kenkiä en tarvitse. (Tarsaloista muuten sellainen välihuomio, että ne ovat oikeasti ainoat teräväkärkiset piikkikorkokengät, joilla jaksaa seistä koko päivän.)

Arkikäyttöön kuitenkin kaipaan jotain sellaista, mikä nostaa koko olemuksen uusiin ulottuvuuksiin ja pysyy jalassa, vaikka kulkisin tuulikaappien kuraritilöiden yli miljoona kertaa.

Lovin' these Miista Brielle shoes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...