17.5.2012

Yksi laukku, kolme kantotapaaSama viestintätoimisto, joka lähetti minulle Tivolit, postitti tällä kertaa Fjällrävenin maailman nerokkaimman keksinnön: Totepack No.1:n. Laukkua voi kantaa kädessä nahkaisista kantimista, heittää olalle pitkistä hihnoista ja mikä parasta - käyttää myös reppuna. Toinen pitkistä kantokahvoista on liikkuva, ja sen saa vedettyä repun hihnoiksi. Kangas on Fjälrävenin kestävää G-1000-materiaalia, jota voi myös vahvistaa vahaamalla. Tilavuus on 14 litraa, joten tavaraa mukaan mahtuu aika paljon.

Kassi oli eilen matkalla päiväreissulla Helsingissä, kun kävin tekemässä viimeisen tentin ja haastattelemassa tätä ihastuttavaa duoa Trash Magazineen. Mukana oli järkkäriä ja kirjaa ja vaikka mitä muuta painavaa, mutta kassi ei silti tuntunut raskaalta kantaa. Tällaisesta suunnittelusta minä pidän.

P.S. Hyvää suunnittelua on myös Leviksen farkkurotsi. Olen saanut sen ala-asteella. Onneksi silloin ostettiin vaatteita pienellä kasvunvaralla. Ylimmäinen kuva näyttääkin siltä, että kyseessä voisi olla Hannan ensimmäinen koulupäivä.

The Fjällräven Totepack No.1 is a hand bag, a tote and a back pack. Very convenient!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...