27.11.2011

LipstickTakapihallemme on laskeutunut talven ensimmäinen näkemäni lumipeite. Kuulin, että lunta satoi Jyväskylään jo viikko sitten, mutta olin silloin etelässä. Kuinka herkiltä hiutaleet näyttävätkään katulamppujen valossa?

Pysy maa valkoisena ja lämpötila miinuksella, jotta pääsen pian laskemaan uudella laudallani. Edellinen lumilauta palveli kymmenen vuotta, joten uuden löytäminen ei ollut helppoa. Halusin laudan, joka vastaa vaatimuksiani sekä toiminnaltaan että ulkonäöltään. Etsin pitkäaikaista kumppania. Tein Burtonin sivuilla kätevän lautatestin, joka valitsi tuotteista sopivimman. Onneksi tarpeitani vastaavat tekniset ominaisuudet yhdistyivät mielestäni kaikkein kiinnostavimpaan ulkoasuun. Ja laudan nimikin, Lipstick, oli kuin minulle tarkoitettu. Tärkeää valinnassa oli myös se, että lauta sopi sävyiltään lasketteluasuuni, jotta kaikkia varusteita ei tarvinnut uusia.

Tammikuussa lauta pääsee kunnolla vauhtiin Itävallan Lechissä. Olisinpa siellä jo nyt. Kuivaharjoittelusta olohuoneen lattialla ei aivan saa samaa fiilistä kuin Alppirinteestä. Toistaiseksi tyydyn silittelemään uutta ystävääni ja kuiskailemaan sille rakkausloruja. On se vaan niin kaunis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...