11.11.2011

Kvartsia ja sateenkaarikiviä

Synttäritilauksen yllärilahjana oli kangaskassi sulkakuviolla. 

Kvartsikoru pääsi roikkumaan poronsarveen muiden Fashionology-korujen kanssa.Viime viikolla tekemäni Fashionologyn synttäritilaus odotti kotona, kun saavuin Jyväskylään. Voi, miten olenkaan taas ihastunut! Pidän siitä, että koruilla on kauniin ulkonäön lisäksi jokin merkitys.

Kirkkaan kvartsin kerrotaan olevan energiakivi. Se imee, varastoi ja kierrättää energiaa. Kiven sanotaan auttavan ihmisiä siirtymään elämässä eteenpäin. Erikoisuutta lisää se, että nämä käsintehdyt korut ovat luonnonmateriaaleina kaikki yksilöllisiä. Pidän myös siitä, kuinka kirkas kivi taittaa valonsäteitä luoden ympärilleen upean haloilmiön.

Sateenkaarenväristä hematiittirannekorua olen ihaillut kauan. Näen sen jo yhdistettynä pikkumustan kanssa, jolloin muita koruja ei tarvita. Rakastan sen vivahteikasta sävyä - elävää kuin bensiini vesilätäkössä. Hematiittimineraalit ovat magneettisia, koska ne koostuvat rautaoksideista. Kivien kerrotaan parantavan unenlaatua. Hematiitista sanottiin myös näin: "It encourages original thinking and offers support for your hopes, dreams, wishes and desires." Ihanaa! On kivaa uskoa tällaisiin asioihin.

Monimerkityksellisten kivikorujen lisäksi tilaukseen kuului hopeinen peukalosormus. Samanlaisen, mutta pienemmän pikkurillisormuksen (joka oikeastaan on above knuckle ring. Miten tämän sanoisi järkevästi suomeksi?) olen tilannut jo aiemmin.

Muistuttaisinkin, että Fashionologyn synttärikampanja on vielä käynnissä. Itse haluaisin korukokoelmaan ainakin hainhampaan, lapis lazuli sormuksen, jonka kivi on kuin pohjoinen tähtitaivas ja sileän rannekorun. Yritän kovasti, etten klikkaisi heti perään toista tilausta kotiin. Minun on hillittävä itseni ennen ensi viikon Berliinin reissua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...