14.11.2011

Pakko saada: tasapaksupohjat

Kuvat Solestruck.

Blogissa on vilahdellut pari kertaa Won Hundredin tasapaksupohjaiset avokkaat, eikä kiinnostus kenkiä kohtaan ole laantunut. Koska kelit kylmenevät, olen alkanut tutkia nettikauppojen varrellisia flatformeja, jotka olisivat mielestäni mainiot talvikengät. Eipä palella varpaitakaan niin paljon, kun on vähintään viiden sentin päässä kylmää hohkavasta maasta. Tarkastelin useiden kauppojen valikoimia, mutta paras tarjonta oli ehdottomasti Solestruckilla, josta napsin suosikit toivelistalle.

1. Vagabond, Gaga. Haaveilin alkusyksystä saman mallin oransseista tai nudesävyisistä avokkaista. En ostanut kenkiä silloin, koska koin, että niiden käyttöaika olisi jäänyt tälle kaudelle turhan lyhyeksi. Mutta sitten kauppoihin tulivat korkeavartiset versiot. Yksinkertaisen kaunista. Näiden hankinnan osaisin perustella itselleni hyvin. "Ajatonta, tyylikästä ja käytännöllistä", sanoisin.
2. To Be Announced, 2AM. Nämä kengät muistuttavat sopivasti hiihtomonoja. Pohjakin näyttää tarpeeksi rosoiselta pitääkseen pystyssä. Kaunis harmaan sävy toisi mustien kenkien joukkoon vaihtelua.
3Trippen, Way. Miten en ole löytänyt tätä saksalaista merkkiä aikaisemmin? Aivan uskomattomia luomuksia! Kauniita nahkapintoja, solkia, nyörejä ja nuo kaksiosaiset pohjat. Miten veikeä jalanjälki niistä syntyykään? Minimalistista ja laadukasta kiinnostavilla, moderneilla jujuilla. Kannattaa käydä tutustumassa.
4Minimarket, Saga. Hihii, paksupohjaiset lapikkaat! Sarvien ja poronnahkalaukun ohjaamalla polulla ei ole ihme, että pidän myös näistä. Jokin siinä pohjoisessa vain viehättää. Neljän tuulen lakkia en tosin päähäni pistäisi. Se tuntuisi kulttuurivarkaudelta.
5. Minimarket, Frigg. Okei, nämä eivät ehkä aivan täytä nilkkoja suojaavien talvikenkien kriteereitä. Puuttuvat osat on kuitenkin kompensoitu karvaisella päällisellä, joka aivan varmasti suojaa viimalta ja pakkaselta. Ihan kuin pikkuinen jyrsijä matkustaisi mukana. Hauskat!

Huomasin juuri, että Trippenin päämyymälä sijaitsee Berliinissä. Hmm... Ehkä voisin piipahtaa liikkeessä perjantaina. Ihan vain katsomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...