9.11.2011

Party modeVarasimme Nellin kanssa jo kuukausi sitten kalenterista päivän, jolloin lähdemme yhdessä ulos nauttimaan villistä opiskelijaelämästä.

Ostin meille pullon punaviiniä. Valitsin sen puhtaasti visuaalista syistä. Etiketissä oli mielenkintoinen typografia ja tehokkaat värit - mustaa ja valkoista piristettynä keltaisella. Nelli haki meille juustoja, hedelmiä sekä Punnitse ja säästä -herkkuja.

Suurista suunnitelmista huolimatta, ilta alkoi uhkaavasti näyttää siltä, että taivumme tavallisiin kaavoihimme: pari jaksoa Frendejä ja ristikon ratkomista sängyn päällä.Tällä hienolla venäläisellä lautasella oli suolakeksejä.

Onneksi saimme kutsun Sörnäisiin Jaakon luokse. Pakkasimme juustot kassiin ja minä jaksoin jopa laittaa ripsiväriä ja suoristaa hiukset. Illan isännän unelmatalo omalla puistolla aiheutti kateutta. Asunto oli pieni, mutta kotoisa. Tapasimme myös rahapuun nimeltä Bob. Istuimme sohvalla ja kuuntelimme dubbia Jaakon uudella laitteella, jossa oli miljoona nappulaa. Hyvältä kuulosti, ja hyvin maistui karpalodrinkki mustikoilla. Kiitos illasta! Tulemme mielellämme uudestaan. Esimerkiksi syömään vohveleita vaahterasiirapilla.

Jaakko jäi kotiin ja me lähdimme yöhön. Kallio oli autio. Emme jaksaneet etsiä Hesarilta kapakkaa, joka olisi ollut kolmeen asti auki. Nautimme yhdet siiderit Lepakkomiehessä maantieteellisistä syistä - suoraan sen edessä sijaitsi taksitolppa.Vaikka pääsimmekin pois Puotilasta, illan tuttua päätöstä ei voinut välttää. Nukahdimme kahdelta saman peiton alle whippetpoikien kanssa katsoessamme ruutu.fi:stä Suurta painonpudotusta. Uni tuli ennen kuin ehdimme nähdä LaRhondan muodonmuutoksen.

Aamulla täytimme ristikkoa, joka jäi kaiken kreisibailaamisen takia tekemättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...