2.11.2011

SilkkikerroksiaHuulipuna Lancomen L'Absolu Rouge sävy 132, kynsilakka Mavalan sävy London.Vapaapäivä keskellä viikkoa on luksusta. Heräsin puoli kymmeneltä ja kävin kuumassa suihkussa aamulla. Olen hyvin mukavuudenhaluinen ja aamu-uninen. En koskaan ehdi aikaisina lähtöinä muuta kuin vetää vaatteet päälle ja ehkä vähän myös tehdä hiuksille ja naamalle jotain. Tosin siinäkin asiassa olen laiskistunut. Kesän jälkeen meikkini on ollut käytännössä yhtä kuin kirkas huulipuna ja värikkäät kynnet (jos sattuu osumaan samat sävyt niin hienoa), joilla huijaan sekä itseäni että muita ehostetusta ulkoasusta. Ripsivärikin on vähitellen jäänyt pois. Silmät ovat aamuisin niin kiinni, että tekee kipeää sutia maskaraa. Kun en ole vielä kunnolla herännyt, tökkään harjalla joka kerta ohi tai aivastan niin, että silmänympärys muistuttaa Kellopeliappelsiinista.

Hiustenlaitossakin olen viime päivinä oikonut mutkia: nykyisessä tilanteessa tyylikkäin ja helpoin ratkaisu on ollut pipo. Tukka alkaa taas olla turhan pörröinen hapero. Vaikka yritänkin kasvattaa sitä, en silti halua, että malli on löysä ei-mikään. Onneksi lauantaina pääsen Jennille, joka napsii hapsut pois ja palauttaa kampaukseen ryhdin.

Viikon suosikkiyhdistelmä on ollut kerrostetut silkkipaidat. Ja vaikka lusmuilisikin koko päivän ilman housuja, puna näyttää maailmalle, että jotain selkärankaa vielä löytyy. Harmaa, pitkä toppi on Amsterdamista, kirppariliike Episodesta ja musta kauluspaita uusin löytö Fredan UFFista. "Paidat kannattaa silittää", sanoisi äiti. Tiedän. Mutta kyllä ne ryppyisinäkin hellivät ihoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...