7.10.2011

Sorelit savimaassa

Kengät Sorel

Takki, huivi ja Three Bags -laukku kaikki kirpparilta, harmaa tunika Weekday. 

Tänään on ollut hyvä päivä. Ajelin aamulla Jimnyllä ja huudatin täysillä Beirutin The Flying Club Cup -albumia. En voi vastustaa torvia ja mustalaisrytmejä. Lisäksi tein kirpparilla uskomattomia löytöjä: muun muassa aitomokkanahkainen kelsiturkki ja sen kaveriksi missonimainen kaulahuivi lähtivät mukaan vain 9 eurolla. Ei paha. Viininpunainen laukku on myös kirpparilta, tosin sen löysin jo toissa kesänä. Laukku on kotimainen Three Bags ja sopii loistavasti yhteen uuden kaulahuivin kanssa. Tässä on juuri se määrä syksyn trendiväriä burgundia, mitä osaan ylleni kuvitella.

Nelli opetti minua kihartamaan hiukset suoristusraudalla ja päätin kokeilla laineita korostamaan hippitakin tyyliä. Eivät ne niin hyvin onnistuneet, mutta ainakin lopputulos on sopivan sotkuinen ja rento. Jatkan harjoituksia.

Iltapäivällä veimme Romun juoksemaan ja laitoin jalkaani Sorelilta lahjaksi saadut Tivolit. Kiitos tuhannesti! Ihastelin kenkiä, kun kävin elokuussa Akvamariinin showroomilla. Ne ovat karvavuorineen täydellinen pari samansävyisen kelsiturkin kanssa. Eikö totta? Lämpimät, pehmoiset ja vedenpitävät. Harvoin kaikkia näitä ominaisuuksia saa paketissa, joka on käytännöllisyyden lisäksi hyvännäköinen. Koiranomistaja on tyytyväinen. Lisäksi mieleeni tulvii erilaisia afer ski -yhdistelmiä. Saisi jo sataa lunta.

Nyt Beirut soimaan. Ihanaa perjantaita!

   

3 kommenttia:

 1. Ihanat värit näissä kuvissa :) Ja kyllä kelpaa kohdata syysmyrskyt noilla kengillä!

  VastaaPoista
 2. Ulkona on nyt niin kaunista :) eikä tosiaan pitäisi haitata, vaikka hyppäisi tivoleilla vähän lätäkköön.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana postaus ja nuo värit!! Sorelin kenkäsi on upeat, itsekin olen niitä harkinnut :)

  diamondgirl-janika.blogspot.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...