10.12.2011

Hyvä VetoKristallikoru Fashionology.Oli mahtava keikka Lutakossa eilen! Etenkin Veton vanhempien biisien aikana yleisö oli aivan katossa.

Olimme liikkeellä autolla, ja keikkajuomana oli ginger alea. Ihanan kypsää ja järkevää. Musiikista ja tunnelmasta muistaa kaiken, ja oma sänky tuntuu entistä taivaallisemmalta, kun aamuviiteen mennessä on ehtinyt katsella unia jo useamman tunnin ajan. Olimme kaikki jo ennen keikkaa rättipoikkiväsyjä, mutta arvelimme musiikkielämyksen piristävän. Niin se tekikin. Emme aivan kehdanneet bailata niin raivokkaasti kuin muut, vaikka mieli tekikin, ja välillä oli vaikeaa pitää jalat maassa.

Teinivuosina - ennen kotibileitä ja baareja - Lutakko oli kuin toinen koti. Ensimmäinen keikka, jonne menimme ystävien kanssa, oli Maija Vilkkumaan. Olimme 13-vuotiaita. Silloin vanhemmat kuskasivat keikalle ja keikalta kotiin. Autokyydin mukavuutta myrskytuulessa arvostan edelleen ja livemusiikkia aidossa rockympäristössä baarien hittilistadiskopoppia enemmän. Hyvä ilta, hyvä seura, hyvä Veto.

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...